Freddy WR.UP Pants!

I morges da jeg skulle til at tage tøj på, fandt jeg lige disse Freddy WR.UP pants liggende i bunden af mit skab. Jeg havde helt glemt at jeg havde dem, så det var lidt som at få et par nye bukser igen, da jeg kun har bruge dem 1-2 gange siden jeg fik dem i fødselsdagsgave i starten af juli. 
Jeg er selv rigtig glad for Freddy WR.UP pants, de er super lækre at have på, og så synes jeg også bare at de sidder virkelig godt og giver numsen en rigtig god form. Jeg har selv 4 par i forskellige farver og jeg er sikker på at der nok skal komme flere til samlingen. Du kan købe WR.UP pants Her

Idag har jeg følelsen af at jeg bare har været igang hele dagen! Da jeg havde fri fra skole, var jeg hjemme ved en veninde for at lave lektier, normalt er lektier ikke lige det sjoveste, men idag var det så utrolig sjovt at vi næsten sad og græd af grin. hehe. 
Vi skulle klippe en video sammen i engelsk og så optage vores stemmer med det vi skulle sige. Da vi så høre det hele igennem, kunne vi simpelthen ikke lade være med at grine, da man jo ikke forventer at det lyder som det gør - Dejligt for engang skyld at have det sjovt med lektierne. 

Her til aften har jeg været til Crossfit med Mette, hvilket var virkelig lækkert. Jeg er helt sikker på at jeg nok skal komme til at sove godt i nat, da jeg kan mærke at min krop er virkelig træt og dejlig udmattet. 4 kommentarer:

 1. Hejsa!
  Ved godt det er et lidt ældre indlæg, men hvad størrelse køber du dem i? Går du ud fra din normale buksestørrelse? Har læst de skulle være små i størrelserne, og det er vigtigt at få dem i den rigtige størrelse :-).

  SvarSlet
 2. Hej Karoline

  Det komme an på hvilke nogle af den du ønsker at købe. Jeg har både de "almindelige" i stof og et par i denim og der er stor forskel i størrelsen i forhold til at det er model. Dem i stof synes jeg følger rimelig godt med i normal bukse størrelse, jeg bruger normalt hvad der svare til str. xs i bukser og det er dem jeg har i stof også. Dem i denim vil jeg råde til at købe ihvertfald et nummer større end man normalt bruger, for de er lidt små i størrelsen. mine denim er str. s.

  Håber du kan bruge svaret - uanset hvad er det nogle utrolig lækre bukser at have på. :)

  SvarSlet
 3. Hej Michelle :)

  Jeg har købt et par i small, men jeg synes, at de sidder lidt løst i livet. Jeg er normalt en 34 i alm. bukser og 25-26 i cowboybukser, tror du, jeg skal være en xs i stedet, eller bliver de for små?

  M.v.h. Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane :)

   Undskyld mit sene svar.
   Jeg er også selv en str. 34 i almindelige bukser, og jeg bruger for det meste xs i Freddy bukser.
   Jeg kan dog ikke sige med 100% sikkerhed at du også skal bruge en str. xs, men ud fra det du skriver, så vil jeg antage at det også er den størrelse der vil passe dig bedst. :)
   Jeg synes dog at der er forskel på om man har den i "stof" eller som "jeans", men hvis du synes de er for store i en str. s, så vil jeg anbefale dig at tage en str. xs næste gang ;)

   Håber du kunne bruge det lidt sene svar.

   Venlig hilsen
   Michelle Kristensen

   Slet