For søren Michelle K... Hvornår lærer du det?


ENDNU engang er der gået ufatteligt lang tid siden jeg sidst har skrevet her på bloggen - typisk mig, hvornår lærer jeg det?! Jeg skal virkelig til at blive bedre til det, det samme med at poste billeder på Instagram, det er jeg godt nok også blevet rigtig dårlig det! 

Siden jeg sidst har skrevet her på bloggen er der sket rigtig mange ting, jeg har bl.a. får arbejde - WEE! Så nu ved jeg da hvad jeg skal når jeg er færdig med Business her til sommer, hvilket jeg er rigtig glad for. Det er desværre ikke alle tingene jeg kan fortælle jeg om lige nu, hvor end jeg gerne ville, men jeg LOVER at skrive om det, med det samme jeg får muligheden for det. 

Lige nu nyder jeg min påskeferie, den skal bruges på familie, venner og selvfølgelig også træning. Håber jeg kan vi nogle veninde med  i fitness her i løbet af ferien, så jeg kan få taget nogle nye billeder til jer, og fortælle noget mere om min træning - som faktisk går utrolig godt her for tiden. Men kosten kunne jeg nok godt blive lidt bedre til at holde sund, jeg har være lige lovligt usund her på det sidste, så det må hellere blive lavet lidt om her efter påske. 1 kommentar:

  1. Haha årh, jeg kan vildt godt følge dig. Jeg er selv rigtig dårlig til at få postet på både blog og instagram. Men jeg har lovet mig selv at give den en skalle nu!
    Jeg kan vildt godt lide din blog. Respekt til dit fremskridt!

    Kram, Linnea
    ahmfashion.blogspot.com

    SvarSlet